Byråns historia

Valbo Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå som startades 1994 av Rolf Thorén och Leif Kjellin som tillsammans satte grunden för en liten begravningsbyrå med ett personligt engagemang. Valbo Begravningsbyrå har sedan dess varit en privatägd byrå där du får ansvarsfull hjälp och där vi följs åt hela vägen ut.

Sedan augusti 2014 drivs byrån i samma anda av nuvarande ägare Pia Tröjbom och hennes medarbetare Peter Wolff, Ida Karlsson och Ann-Helene Engström.

Vi arbetar med alla detaljer som förekommer vid en begravning. Vi ordnar alla praktiska delar och ombesörjer arrangemangen. Det är den stora fördelen med en liten begravningsbyrå, vårt personliga engagemang.

Sedan 1 september 2014 finns vi i nya fina lokaler i Valbo Handelsgård på Valbovägen 183, mellan Gävle och Sandviken. Här har vi en varm och välkomnade miljö där du i lugn och ro får hjälp och rådgivning. Pia, Peter, Ida och Ann-Helene  önskar er välkomna att kontakta oss!

Personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in.

Läs vår integritetspolicy

Gruppbild Soffa i Valbo Begravningsbyrås lokaler Mötesrum hos Valbo Begravningsbyrå Hunden Bellie sittande i soffa